Dropshipping leverantörer

Droshi är Skandinaviens största portal för dropshipping

Vår utgångspunkt har sedan starten varit att bygga en tjänst som hjälper och ökar tillväxten för både leverantörer och e-handlare. Med vår plattform kommer ni som leverantör kunna lista era produkter för Skandinaviens många e-handlare, i framtiden även övriga Europas butiker. Med över 13000 webshoppar bara i Sverige blir dropshipping ett utmärkt sätt att öka er försäljning. Vi jobbar aktivt med att ni ska få nya kunder! Ni får gratis marknadsföring via oss och når ut till tusentals nätbutiker som säljer era produkter. Vi jobbar som säljare åt er utan att ni betalar oss lön. Vårt mål är att ge er så mycket kunder som möjligt via näthandeln.

Dropshipping är väldigt stort i USA och på vissa håll i Europa men har varit ganska anonymt i Skandinavien. Vår målsättning är att ändra på detta. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår produkt så att den blir så effektiv som möjlig för er och våra nätbutiker.

Öka er försäljning med vår nya tjänst för dropshipping. Inga fler mässmontrar för att marknadsföra era produkter. Sköt allting digitalt.

Nu kan ni som leverantör nå ut till våra anslutna e-handlare. Lista era produkter för alla e-handlare er bara utvalda, ni bestämmer. Ni får en enorm spridning med hjälp av Droshi, och tusentals nätbutiker som kan sälja era produkter.

• Det spelar ingen roll hur stort utbud och sortiment ni har. Ni väljer själva vilka produkter ni vill marknadsföra. Vi har allt från börsnoterade bolag, företag med tusentals produkter men även mindre tillverkare och importörer med få produkter. Alla tillverkare, importörer och grossister som vill sälja sina produkter på nätet är välkomna hos oss. Dock kvalitets säkrar vi alla leverantörer!

• Använd vår tjänst som ett komplement till er befintliga verksamhet, öka er försäljning.
• Upptäck nya webshoppar som kan sälja era produkter.
• Bygg långsiktiga relationer med e-handlare.

Internet handeln omsätter över 60 miljarder/år endast i Sverige, ni vill sälja era produkter på nätet och hos Droshi!

• Gratis marknadsföring och spridning av era produkter.
• Nå ut till tusentals återförsäljare.
• Öka er försäljning! Vi jobbar aktivt med att sälja åt er utan lön.
• Framtiden för näthandeln, gäller att hänga med.

Ja ni får göra en mind change! Att lagerföra själv som nätbutik är så 2009. Framtidens leverantörer och nätbutiker vet att alla mellanhänder är onödiga. Därför använder dom Droshi. Inga mellanhänder och onödiga kostnader, direkt från leverantör-slutkund. Allt är klart via vårt system.

Ni får en order från våra anslutna nätbutiker via vårt system som är kopplat till er. Ni packar och skickar produkten från ert lager och skickar ut till slutkund, that´s it! Ni får alltid betalt av oss på Droshi. Vi jobbar endast b2b men ni skickar b2c. Eventuella returer tar nätbutiken hand om. Packa, skicka och tjäna pengar.

Droshi tar även emot beställningar av större partier/bulkbeställningar! Dessa kommer då att finnas separat i en katalog/flik för bulkbeställningar hos våra kunder och är ej tillgängliga för dropshipping. Får vi en beställning på en container från kund behandlar vi självfallet även denna till dem som vill lagerföra själva eller ej mot förmodan vill använda ds. Vi agerar då som en virtuell grossist åt er där vi marknadsför och säljer era produkter. Vi vågar lova att vi är unika och de enda med vårt system för bulkbeställningar globalt! Vi har ett fantastiskt system för detta och allt sköts automatiskt via Droshi.

Exempel: En kund kan via vårt system beställa en minimum order på tex: 50 st produkter från 50 olika leverantörer men får allt samlat på en offert och en och samma faktura. De väljer endast antal produkter från er minimum gräns de vill ha och sedan skickas en förfrågan direkt till er som leverantör från vårt system. Ni behandlar sedan denna förfråga och skickar via er admin hos Droshi tillbaks en offert. Droshi sammanställer alla offerter från alla olika leverantörer till kunden på en och samma faktura och offert oavsett hur många. De ser en sammanställning från respektive leverantör, pris mm men på samma order.

Våra kunder sparar väldigt mycket tid på detta och slipper ringa runt och förhandla och ta in offerter från 50 olika leverantörer. Och ni som leverantör säljer självklart mer!

Tid är pengar. Tänk vilken dröm att ha alla leverantörer samlade på ett och samma ställe, göra det enkelt att beställa från dessa, samtidigt som man vet att man får de bästa priserna. Det hjälper Droshi till med.

Oavsett om ni vill sälja med dropshipping eller den gamla traditionella vägen finns vi här för att hjälpa er!

Kontakta oss

Kontorstider 9-18 måndag-fredag.
Vi svarar på mail och ringer upp er inom 24h måndag-fredag.


Scandinavian Dropshipping AB

Besöksadress:
Frösundaviks allé 15
Postnummer:
169 70 Solna
Telefon:
+46 (0)8-518 362 30
Email:
info@droshi.com

Är du nätbutik och vill veta mer, klicka ”här”
Är du leverantör och vill veta mer, klicka ”här”

Ska vi ringa dig?
Fyll i namn och telefonnummer

© 2016 Droshi.com
Världens billigaste ”lager”