Bulkbeställningar

Bulkbeställningar
Droshi tar även emot beställningar av större partier/bulkbeställningar! Dessa kommer då att finnas separat i en katalog/flik för bulkbeställningar hos våra kunder och är ej tillgängliga för dropshipping. Får vi en beställning på en container från kund behandlar vi självfallet även denna till dem som vill lagerföra själva eller ej mot förmodan vill använda ds. Vi agerar då som en virtuell grossist åt er där vi marknadsför och säljer era produkter. Vi vågar lova att vi är unika och de enda med vårt system för bulkbeställningar globalt! Vi har ett fantastiskt system för detta och allt sköts automatiskt via Droshi.

Exempel: "En kund kan via vårt system beställa en minimum order på tex: 50 st produkter från 50 olika leverantörer men får allt samlat på en offert och en och samma faktura. De väljer endast antal produkter från er minimum gräns de vill ha och sedan skickas en förfrågan direkt till er som leverantör från vårt system. Ni behandlar sedan denna förfråga och skickar via er admin hos Droshi tillbaks en offert. Droshi sammanställer alla offerter från alla olika leverantörer till kunden på en och samma faktura och offert oavsett hur många. De ser en sammanställning från respektive leverantör, pris mm men på samma order."

Våra kunder sparar väldigt mycket tid på detta och slipper ringa runt och förhandla och ta in offerter från 50 olika leverantörer. Och ni som leverantör säljer självklart mer!

Tid är pengar. Tänk vilken dröm att ha alla leverantörer samlade på ett och samma ställe, göra det enkelt att beställa från dessa, samtidigt som man vet att man får de bästa priserna. Det hjälper Droshi till med.

Oavsett om ni vill sälja med dropshipping eller den gamla traditionella vägen finns vi här för att hjälpa er!

Kontakta oss

Kontorstider 9-18 måndag-fredag.
Vi svarar på mail och ringer upp er inom 24h måndag-fredag.


Droshi AB

Besöksadress:
Rosengatan 8
Postnummer:
172 70 Sundbyberg
Email:
info@droshi.com

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att surfa vidare på våran webbplats godkänner du cookies.

© 2015-2018 Droshi.com
Världens billigaste ”lager”

droshi-drake-välkommen